March Favorites / Mars Favoritter

 

I’ve never quite been the-hair type of girl, meaning that I’ve never really paid attention to like what shampoo I used, as long as it was good, itwas enough. Neither did I use to do anything special to my hair in terms of hairstyles and I’ve never had a drawer full of products designated to hair.

But things have changed in the last months and this month I’ve been using and loving The Bountifully Bouncy Volumizing Shampoo from Percy & Reed London. This formula contains blackcurrant extract which helps deep cleaning the hair, while pro vitamin B5 adds strength leaving your hair beautiful and bouncy.

Jeg har aldri helt vært the-hair type jente, noe som betyr at jeg aldri har vært oppmerksom på for eksempel, hva type sjampo jeg bruker, så lenge den var bra så var det nok. Heller ikke har jeg pleid å gjøre noe spesielt med håret, når det gjelder hairtstyles og jeg har aldri hatt en skuff full av produkter utpekt til håret, for å si det sånt.

Men ting har begynt å forandre seg de siste månedene og denne måneden har jeg brukt og elsket The Bountifully Bouncy Volumizing Shampoo fra Percy & Reed London. Denne sjampoen inneholder solbær ekstrakt som hjelper å dyp rengjøre håret, mens pro vitaminen B5 tilfører styrke, noe så gjør håret vakkert og bouncy.

This month I’ve been loving the False Lash Wings mascara from L’Oréal which has butterfly effect fibers. I got it from  one of my very good friends, and the first I got it, I was slightly unsure if it’s going to work on my lashes or not. I usually don’t use L’Oréal mascaras since there is something about their formula that don’t quite work on my lashes. But happily this time, after a few coats and really taking my time to apply it, my lashes look as pretty as they can get.

If you are looking for a new drugstore mascara that will lengthen and curls your lashes, and won’t clump at the same time, then I really recommend you try out this one. Let me know if you also have that thing with certain mascara brands that don’t quite work on your lashes or if it’s just me. Hope not lol.

Denne måneden har jeg elsket False Lash Wings mascara fra L’Oréal som har Butterfly Effect fiber. Jeg fikk den fra en av mine veldig gode venner, og da jeg først fikk den var jeg litt usikker på om den kom eller ikke til å fungere på mine vipper. Jeg pleier ikke å bruke L’Oréal mascaraer fordi det er noe med de som ikke helt fungerer på vippene mine. Men med denne, etter et par strøk og å etter litt tid så blir vippene mine så fine som de kan bli.

Hvis du ser etter en ny drugstore mascara som skal forlenge og krølle vippene, og ikke klumpe seg på samme tid, så anbefaler jeg virkelig denne. La meg vite hvis du også har opplevd den greia med visse mascara merker som ikke helt fungerer på vippene, eller om det er bare meg. Håper ikke lol.

I have found the most beautiful and perfect nail polish shade for Spring! It’s from Essie, so you know it’s great quality, and it’s in the shade worth the wait. I love Essie nail polishes because they are easy to apply, (they have a great applicator which makes it easier to apply the polish), especially on the right-hand nails. They also stay one for a few days and they dry super-fast.

This shade from Essie, it’s in my opinion the perfect shade for Spring. A beautiful pink pastel shade that looks natural, pretty and elegant on the nails. Essie has a wide range of shades perfect for Spring, but if you are more into nude/pink shades, then you need to get your hands on this shade!

Jeg har funnet den vakreste og mest perfekte neglelakken for våren! Den er fra Essie, slik at du vet at den er god kvalitet, og den heter worth the wait. Jeg elsker Essie neglelakker fordi de er enkle å påføre, (de har en applikator som gjør det lettere å gjøre det), spesielt på høyre hand. De holder seg også for et par dager, og de tørker seg superrask.

Denne nyansen fra Essie er etter min mening, den perfekte nyansen til våren. En vakker rosa pastell farge som ser naturlig, pen og elegant ut på neglene. Essie har et bredt variasjon av nyanser perfekt til våren, men hvis du liker mer nude/rosa nyanser som jeg gjør, da trenger du å skaffe deg akkurat denne!

Since I got The Nudes palette from Maybelline, I’ve been using it nonstop. It comes with 12 different shades, some of them are shimmery/glittery perfect for a night time look, but there are also matte/neutral shades great for a daytime look. There are so many looks you can create with this palette, so many combinations that you can achieve. If you’re looking for a neutral/nude shades palette, but one that also has shimmery/glittery shades and essentials like a deep black and a beautiful brownish shade, then you need to check out this palette.

Allerede siden jeg fikk The Naked palett fra Maybelline, har jeg brukt den nonstop. Den inneholder altså 12 forskjellige nyanser, noen av dem er skimrende/glitrende perfekt for kvelden, men noen av de er også matte/nøytrale nyanser som passer til dagtid looks. Det er så mange looks du kan oppnå med denne paletten, så mange kombinasjoner som du kan få til. Hvis du leter etter en nøytral/nude nyanser palett, men en som også har skimrende/glitrende nyanser og ikke minst, essentielle skygger som en dyp svart og en vakker brunaktig skygge, så må du sjekke ut denne paletten.

Another thing that I’ve been loving this month is my Clarisonic Brush. I’ve talked about this ah mazing tool before on my blog, in fact, that has been my very first post on the blog. But this month, I’ve been using it almost every single day and I’m back on the game. My skin care has improved significantly this month, after using regularly the Clarisonic Brush and really taking the time to deep cleanse my skin. As I’ve said in that post a few months ago, a Clarisonic Brush is totally worth investing in and your skin will definitely thank you for that! It’s a promise!

En annen ting som jeg har absolutt elsket denne måneden er min Clarisonic Brush. Jeg har snakket om dette ah mazing produktet før på bloggen, faktisk, som har det vært min aller første innlegg på bloggen. Men denne måneden, jeg har brukt den nesten hver eneste dag, og jeg er tilbake på spillet. Min hudpleie har blitt betydelig forbedret denne måneden, etter å ha brukt regelmessig Clarisonic Brush en min og virkelig tok meg tid til å dyp rense huden min. Som jeg har sagt i det innlegget for noen måneder siden, så er en Clarisonic Brush helt verdt å investere i, og huden din vil definitivt takke deg for det! Det er et løfte!

The last thing that I’ve been loving this month, it’s the Moisturizing Lip Balm Chubby Stick from Makeup Mekka. I’ve been loving this brand for their great quality and affordable prices. If you haven’t heard of this brand before, it’s probably because it’s a Norwegian brand which unfortunately you won’t be able to find internationally.

This lip balm stick has been my most used lip product this month. I love that it’s super moisturizing, tinted and doesn’t dry out my lips. It’s the perfect combination between a lipstick and a lipgloss, as it gives the lips a beautiful shade, but it’s not matte as most lipsticks. I also love that’s moisturizing my lips as well, and it stays on for quite a while. I normally put it on and then I swipe the excess of on a piece of tissue for a more natural matte look!

Den nest siste tingen som jeg har elsket denne måneden, er The Moisturizing Lip Balm Chubby Stick fra Makeup Mekka. Jeg har elsket dette merket for deres gode kvalitet og rimelige priser. Hvis du ikke har hørt om dette merket før, er grunnen mest sannsynligvis fordi det er et norsk merke som dessverre vil du ikke være i stand til å finne internasjonalt.

Denne lip balm stick har vært min mest brukte leppe produkt denne måneden. Jeg elsker at den er super fuktighetsgivende, har en fin tint og tørker ikke ut leppene. Den er den perfekte kombinasjonen mellom en leppestift og en lipgloss, siden den gir leppene en vakker nyanse, men den er ikke matte som de fleste leppestiftene. Jeg liker også at den er fuktighetsgivende og fungerer som en lipbalm også, og den varer på en god stund. Jeg pleier å påføre den på leppene, også bite forsiktig i en serviett slik at den blir mer matte og for en mer naturlig look!

Last but not least, this month I’ve gone back to my beloved perfume, My Burberry. I have a whole post about this perfume, where I talk in details about it, so feel free to go and check it out here. My Burberry Post

Sist men ikke minst, denne måneden jeg har gått tilbake til min elskede parfyme, Min Burberry. Jeg har en hel innlegg om dette, hvor jeg snakker i detaljer om den, så klikk gjerne og sjekke den ut her. My Burberry Post

 

 

 

37 Comments

 • lauren K.
  2017-04-03 at 1:06 AM

  Loved this, your photos are so beautiful.

  Kisses x Melbourne

 • Violette
  2017-04-03 at 3:37 PM

  Nice favorites! They all look great, thanks for sharing!

  http://violettedaily.com

 • Daniel
  2017-04-03 at 4:22 PM

  Great post!

  Daniel x

  The Daniel Originals | Instagram: danielpoonvignez

  New Post: Olive Green Jacket

 • Lisa
  2017-04-03 at 4:26 PM

  beautiful photos, & thanks for introducing me to these products! i will for sure try some of them out 😉

  Three things that make me happy:
  -good music, sunny weather & friends&family!

  have a great day <3

 • Larisa
  2017-04-03 at 6:53 PM

  Loved this post, the photos are so good taken!

  GIVEAWAY ENTRY :

  1. the sun
  2. flowers
  3. reading books

  hope i win <33

 • justmesarah90
  2017-04-03 at 6:54 PM

  Miami, smoothies and magazines make me happy!

  kisses sarah 🙂

 • Kim
  2017-04-03 at 6:58 PM

  I love this post! Super unique layout for a favorites post!

  Kim

  http://trendkeeper.me .. DUMBO!

 • Bella
  2017-04-03 at 7:00 PM

  I LOVE the Nude-eyeshadows!
  XO Bella, http://nouw.com/bellss

 • fannyanddailybeauty
  2017-04-03 at 9:14 PM

  I’m not a huge hair person as well, I just have the bare minimum when it comes to hair products, but I have to admit that this Percy & Reed shampoo sounds really lovely! I’ll make sure to visit your post about My Burberry, I’ve been meaning to try it out for such a long time now!

  http://fannyanddailybeauty.com

 • vaishali
  2017-04-03 at 9:31 PM

  Loving your post. Such great picks.
  Vaishali
  http://www.vivaciouswish.com/2017/04/03/dressentials-shift-dress/

 • Maharshi Kushwaha
  2017-04-03 at 9:47 PM

  thank u for sharing such a great post 🙂

 • Karin
  2017-04-03 at 9:51 PM

  Great photos! Love the nude colors. – http://www.iamthekraken.com

 • Samantha
  2017-04-03 at 10:05 PM

  Love this!!

 • Clarissa
  2017-04-03 at 10:11 PM

  Definitely need to try out that L’Oreal mascara – I’ve been looking for a new one that isn’t as expensive as the Too Faced one I use now. And I love my Clarisonic too! <3

  -Clarissa @ The View From Here

 • Rebekah Hancock
  2017-04-03 at 11:40 PM

  Your pictures are of such good quality! I know everyone in the comments has said this, but it’s true. They’re so pretty.
  I think I’m gonna look out for the shampoo and conditioner you’ve mentioned–I never used to care so much about my hair, but when I dyed it to the point of it melting off, I knew I needed to do something about it, so this is perfect.

 • becca
  2017-04-04 at 5:18 AM

  Nice roundup! I especially love the Essie nail polish. I’m going to have to pick up that color!

 • Susanne - Bag at you
  2017-04-04 at 6:31 AM

  What a beautiful products!! And love your photography style! Xx Susanne – http://bagatyou.com

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 10:17 AM

  Thank you, Susanne! X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 10:18 AM

  Thanks, Essie nailpolishes are truly some of the best nailpolishes! X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 10:18 AM

  Aww, thank you so much! X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 10:19 AM

  You definitely should & has a great price as well! X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 10:19 AM

  You definitely should & has a great price as well! X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 10:20 AM

  Thanks, Samantha! Glad you enjoyed it! X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 10:20 AM

  Thank you, Karin! X

 • Mónica Sors - Mes Voyages à Paris
  2017-04-04 at 11:49 AM

  Love a whole products!!
  xx
  Mónica Sors
  MES VOYAGES À PARIS
  NEW POST: RUFFLE SLEEVES SWEATSHIRT AND DIOR

 • Sofia
  2017-04-04 at 12:25 PM

  I really want to try that perfume!! Think I’ll need to smell it next time 😀

  xx Sofia | SOFIAADOT

 • Laura @ Walking in Memphis in High Heels
  2017-04-04 at 2:48 PM

  I have that same palette and clarisonic and love them so much!

 • Raquel
  2017-04-04 at 2:52 PM

  I love that shampoo! This brand has amazing hair products 😉

  https://www.instagram.com/lovelystyle_blog/

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 3:14 PM

  Me too haha, have you tried other products from the brand? X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 3:15 PM

  Lovely! Thanks for stopping by! X

 • MiriamMilitaru
  2017-04-04 at 3:15 PM

  You definitely should, smells amazing! Let me know what you think then! X

 • Vicky Penaloza
  2017-04-05 at 12:42 AM

  Love this post. Great products

  http://www.fashionbyvicky.com

 • Milex
  2017-04-05 at 5:54 AM

 • Keri
  2017-04-05 at 3:36 PM

  Looks like amazing products! I need to pick up that Essie color. Looks like the perfect shade for spring!

  Enclothed Cognition

 • Martine S.
  2017-04-08 at 6:34 PM

  Jeg hadde en clarisonic selv, men følte bare huden ble verre av den. Jeg tror det er fordi huden min er så sensitiv.. Men bra den funker for deg! Essie er fave <3

 • Paige
  2017-04-17 at 11:52 PM

  Three things that make me happy – my cat, coffee and a good pair of runners!

Leave a Reply