BLOG

NEW LOOK / STYLISH BURGER

EN : Today I’m finally back on track with  a NEW LOOK for y’all! From the very first time I set my eyes on this burgery t-shirt, I knew I had to get it! I’ve always been a fan of printed t-shirts, as they give the look a cool vibe, especially those with a burger on them ha! Not everyone might like those type of t-shirts, but I believe style is something individualistic, and at the same time it’s something you either own or you don’t.

What makes someone stylish? Beside the needed attitude to wear an outfit with confidence, being able to put their personal signature in everything that they wear it’s truly important, as style it’s mostly based on personality! In addition, having an eye for details (as they often make the difference), having the sense to put pieces together and combining them in a modern and visually  way, but also adequate for occasions, age and personality – it’s a MUST!

With other words, style isn’t just about wearing trends or expensive brands, (in fact, style it’s so not about those things) ‘cause clothes are just some rags af

NO : I dag er jeg endelig tilbake med en ny look for alle dere! Siden jeg så denne t-skjorten for aller første gang, så måtte jeg bare ha den! Jeg har alltid vært fan av printed t-skjorter, for jeg tror at de gir looken en ganske kul vibe, spesielt disse med en burger på! Det er da ikke alle som liker disse type t-skjorter, men jeg tror at stil er noe individuelt, og på same tid så er det noe du enten har eller ikke har.

Hva er det som gjør noen stylish? Vel, i tillegg til den må-ha attituden til å ha på seg klær med selvsikkerhet, være i stand til å legge sin personlige signatur på alt de har på seg, er utrolig viktig, ettersom stil er for det meste basert på personlighet.  Man må også ha øye for detaljer (ettersom de ofte gjør en forskjell), ha sansen til å sette plagg sammen og kombinere dem på en moderne og visuelt måte, men også passeleg for anledninger, alder og personlighet – er en MUST!

Med andre ord, stil er ikke bare om trender og dyre merker, (egentlig så handler stil så lite om disse tingene), for klær er bare noen filler tross alt!

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply