BLOG

“What should I dress up like?” / I got you covered!

NO : Nå som tiden for karnevaler og Halloween nærmer seg, så er det endelig på tide å finne seg den perfekte kostymen, ikke sant? Enten du skal på karneval, feire Halloween eller arrangere fest så har PartyKing et stort utvalg av artikler aka alt du kommer til å trenge, som du kan velge mellom. Uansett hva du trenger så vil du finne det hos dem, så kan du heller takke meg senere! 

Om du ikke har hørt om PartyKing før, så er PartyKing destinasjonen til alt som trengs til fest, karnevaler og ikke minst, Halloween. Alt fra kostymer og festartikler til gadgets og til og med, mat og drikke – det er tross alt rundt 15 tusen artikler å velge mellom!

 

EN : Now that the time for carnivals and Halloween is right around the corner, it’s finally time to start looking for the perfect costume, isn’t it? Either you’re going to a carnival, celebrating Halloween or throw a party, PartyKing has a great selection of articles aka everything you’re going to need, to choose from. So no matter what you need, I got you covered and you can thank me later!

If you haven’t heard about PartyKing before, then let me tell you all you need to know about it. PartyKing is the destination to everything that a party, carnival and last but not least Halloween, may require. Everything from costumes and party related articles to gadgets and even snacks – I mean, there are around 15 thousand articles to choose from!

NO : Om du skal kle deg ut og er på utkikk etter en super kostyme som du vil imponere alle med, kule deg ut med eller sjokkore med for den sags skyld, så har PartyKing massevis av kostymer som du kan velge mellom. Alt fra 50-tallskostymer og politikostymer til morphsuits, filmkostymer og mye mer. Om du ikke vett hva du skal kle deg ut som så kan du stole på at hos PartyKing så vil du finne den perfekte kostymen uansett!

 

EN : If you’re going to dress up and you’re in the hunt for a really cool costume that’s going to impress everybody or shock everybody for that sake, PartyKing has a lot of costumes that you can choose from! Everything from the 50’s and police costumes to morphsuits, movie costumes and so much more! If you yet don’t know what to dress up like, then you can count on PartyKing to find the perfect costume!

NO : Og den beste delen? Du trenger ikke å tømme hele lommeboken, for PartyKing har også rimelige priser! Jeg kan garantere deg at du vil finne deg akkurat den kostymen du ønsker deg, kul og til en rimelig pris! Jeg har ivertfall! Mine favoritter er uten tvil Wonder Woman og Sandy fra Grease!

 

Klikk her og finn din!

EN : And the best part? You don’t have to spend a fortune on the costume, as PartyKing has also super affordable prices! I can guarantee you that you are going to find the costume you’re looking for, both cool and affordable! I have at least! My favorites are without a doubt Wonder Woman and Sandy from the movie Grease.

 

Click here and find yours!

Sandy / Grease

Find it here 

Wonder Woman

Find it here

NO : Om du skal arrangere fest så kan du ikke glemme dekorasjonene. PartyKing tilbyr alt du trenger for årets fest, alt fra ballonger til bord oppdekking. En must-have er uten tvil LED-ballongene, spesielt i denne perioden av året! Og om du føler deg ekstra fancy så må du bare ha en piñata for ekstra moro. Om du skal ha det eller ikke og hva fest du skal arrangere velger du helt selv.

Mulighetene er mange, men fortvil ikke – du vil finne alt du trenger uansett tema og ønsker hos PartyKing! Fordi du vett, PartyKing er kongen av fester!

 

EN : If you’re going to throw a party, then you can’t forget about the decorations! PartyKing offers everything you need for the party-of-the-year, everything from balloons to table setting. A must-have is the LED-balloons, especially this time of the year! And if you’re feeling extra fancy, then you just need to have a piñata for extra fun! If you’re going to have one or not and what type of party you want to throw, it’s really up to you!

The possibilities are truly endless, but don’t worry – you’re going to find everything that you need, no matter theme and wishes, at PartyKing. Because you know, PartyKing is the king of parties!

Finn ut mer på PartyKing

Learn more on PartyKing

Miriam Militaru

 

Postet er sponset av PartyKing.

This post is sponsored by PartyKing. All opinions are personal.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply