A MAKEOVER WITH POSTERS AD

Postet er sponset av BGAFotobutikk. This post is sponsored by BGAFotobutikk. All opinions are personal.

 

NO : Jeg kan ikke huske å ha fortald dere at jeg faktisk elsker interiør design & dekorasjon, eller har jeg det? Bør innrømme at jeg har ikke helt vist mine evner til det, men holdt meg for det meste til interiør blader og slike nettsider for inspirasjon. I tillegg elsker jeg å dekorere med bits & pieces som jeg finner på interiør butikker både online og offline.

EN : I can’t remember telling you that I actually love interior design & decoration, or have I? I need to confess that I haven’t quite shown my skills when it comes to interior design, but focused mostly on interior magazines and such websites for inspiration. In addition, I love decorating with bits & pieces which I find in interior stores both online and offline.

For noen dager siden har jeg oppdaget en ny online interiør butikk med masse fine ting som jeg absolutt må få tak i! BGAFotobutikk er alltid svaret når du søker fotorammer og album.

De har mer enn 10 tusen ah-mazing produkter å velge mellom – alt fra plakater og fotoalbum til Polaroid, rammer, speil og mye mer – noe som uten tvil gjør det vanskeligere å velge mellom! 

A few days ago, I’ve discovered an online interior store with so much pretty stuff that I need to get my hands on! BGAFotobutikk it’s always the answer when you’re on the hunt for photo frames and albums.

They have more than 10 thousand ah-mazing products to choose from – everything from posters and photo albums to Polaroid, frames, mirrors and more – something that’s without a doubt going to make it harder to choose from.

 

Jeg absolutt elsker posterne de har! scroll ned for å finne noen av mine favoritter og trykk på linken for å finne dine! 

https://www.bgafotobutikk.no/Posters-Plakater

I absolutely love the posters they have! Scroll down to find some of my favorites and click on the click to find yours! 

https://www.bgafotobutikk.no/Posters-Plakater

 

 

Postere er og kommer alltid til å være favorittene mine, og en detalj som kan være både personlig, stylish og viktig for et rom. De kan virkelig skape en god atmosfære på et rom og ikke minst, inspirere deg til enhver tid. Enten det er motiv som landskap og dyr, eller kjente sitater – postere er en lett måte å piffe opp enhver rom!

 

 

Inspirer deg ved å besøke BGAFotobutikk!

Med så mye forskjelligt er det uten tvil noe for enhver stil!

 

Posters are and will always be my favorites and a detail which can both be a personal and beautiful touch to a room! They can really create a nice atmosphere, but also inspire you at really any time. Either that’s motifs like landscapes and animals, or well-known quotes – posters are an easy way to give any room that little extra!

 

 

Visit BGAFotobutikk and get inspired!

With so much to choose from, there is definitely something for every style!

Miriam Militaru

 

Postet er sponset av BGAFotobutikk. This post is sponsored by BGAFotobutikk. All opinions are personal.

5 Comments

Leave a Reply