herrendezvous

Spice up your home / AD

AD // As the summer comes to its end and the daily life slowly fades in again, the need of spicing up the home for the upcoming season becomes a must for many. 
I don’t know about you, but as the fall season jumps in, watching TV suddenly becomes a super cozy activity. I mean, what’s more cozy than enjoying a cup of hot chocolate whilst watching the new season of your favorite TV show? I know I know, we’re not there yet but is never too early to start planning, right?
ANNONSE // Nå som sommeren kommer til en slutt og hverdagslivet kommer sakte tilbake, nødvendigheten av å piffe opp hjemmet for den innkommende sesongen blir en must for mange. 

Jeg vet ikke med deg, men når høsten er på plass, så blir TV plutselig en ganske interessant aktivitet. Altså, hva er mer koselig enn å kose deg med en kopp varm sjokolade mens man ser på favoritt programmet sitt? Jeg vet jeg vet, det er en stund til det men det er egentlig aldri for tidlig å planlegge, sant?
Luckily, spicing up your home and getting a new TV stand for your TV doesn’t require any planning at all. In collaboration with Chilli.no, an online Norwegian interior store, I’ll be sharing with you the nicest TV stands that you can find out there. And if you’re planning on getting more interior pieces, then you’re truly in good hands. Chilli.no has more than just fancy stands, everything from comfy sofas to pretty pillows and beautiful lamps. Get ready for fall and kick off the new season by spicing up your home with the greatest pieces from Chilli.no!
Heldigvis, så behøver du ikke mye planlegging når du skal piffe opp hjemmet eller få tak i en ny TV benk. I samarbeid med Chilli.no, en interiør norsk nettbutikk, vil jeg dele med deg de fineste TV benkene som finnes der ute. Og om du planlegger å piffe hjemmet ditt mer, så er du virkelig i gode hender. Chilli.no har mer enn bare fancy TV benker, de tilbyr alt fra super komfortable sofaer til nydelige puter og fine lamper. Så gjør deg klar til høsten og kick off den nye sesongen ved å piffe opp hjemmet ditt med lekre interiør biter fra Chilli.no!
Keep scrolling to find my favorite and click here to take a look and find yours 
Ta en kikk nedenfor for å se mine favoritter og klikk her for å finne dine

1 // HERE

2 // HERE 

3 // HERE

4 // HERE 

5 // HERE

Finn her flere tv benker

This post is sponsored by Chilli.no. All opinions and content are personal.

3 Comments

 • Katrina Web
  2018-08-20 at 5:02 PM

  Number 3 is a favorite for me! Katrina 😉

 • Dennise
  2018-08-21 at 3:43 PM

  Cool post!

 • Jessica
  2018-08-22 at 9:10 AM

  Love these pieces, especially the first one. So neat and elegant, and still being minimalist.

  Jessica | notjessfashion.com

Leave a Reply