Tjene penger på bloggen? AD

Happy Tuesday alle sammen!
Jeg vet at blant alle de fantastiske leserne våre er det mange som kanskje blogger selv eller ønsker å starte å blogge. En av de mange spørsmålene vi får er hvordan man kan ta bloggen sin fra å kun være en hobby til å bli om til en såkalt business. Det første man trenger å tenke på er selvfølgelig hva forskjellen mellom hobby og en business er. Det er jo det at man tjener penger på å blogge og kan eventuelt bli til en jobb og karriere. Så spennende, ikke sant? Tenk å tjene penger på det man elsker å gjøre aller mest – blogge.

En annen spørsmål vi får ofte er hvordan kan man tjene penger på bloggen. Det er mange måter men det viktiste er at bloggen din har inntekt potensiell. Sannheten er at nå er det mange som har blogg og blogger, dermed er konkurransen blitt ganske stor. Derfor må man jobbe hardere for å skaffe seg leserer og krysse av de mest vanlige kriteriene som gode bilder, inspirerende innhold og en unik personlighet. Om man har alt det på plass, så har sikkert bloggen din inntekt potensiell. Men hvordan kan man egentlig tjene penger på bloggen?
 
Du har sikkert hørt om affiliate links og andre måter, men i dag vil jeg dele med dere et verktøy som vil gjøre alt mye kjekkere. Om du elsker å samarbeide og ha sponsoset innlegg med favoritt merkene dine like mye så jeg gjør, fortsett å les da vel. Interlaced Influencers gjør det lett for influencers å samarbeide med favoritt merkene sine. 
Det eneste man trenger å gjøre er å lage seg en konto og finne de merkene man har lyst å samarbeide med. Alt foregår på Interlaced Influencers, der får du all informasjonen du skulle trenge angående samarbeidet, og ikke minst – erstatningen for arbeidet ditt.

Lag deg en konto i dag og gjør hobbyen din om til drømmejobben!
This post is sponsored by Interlaced Influencers. 

No Comments

    Leave a Reply