herrendezvous

Tenk smart når det kommer til lån!

/// ANNONSE

Har du lån og tenkt på refinansiering? Vet du i det hele tatt hva det er og hva å refinansiere innebærer? Refinansiering kan være lurt å vurdere, da det har sine gode fordeler og du som har lån ender med å betale mindre tilbake.

Refinansiering handler egentlig om sparing da man erstatter eksisterende gjeld med et nytt lån med lavere rente. Det gjør at man erstatter daværende lån, med rimeligere betingelser og viktigst av alt, lavere rente eller forlenget nedbetalingstid. I praksis kan det bety at du byter til en annen bank som tilbyr disse betingelsene, som din daværende bank ikke gjør. Om du skulle vurdere å refinansiere, vil AxoFinans være til god hjelp. AxoFinans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Virksomheten er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet og innebærer at de mottar ikke godgjørelse fra kunder og bare fra deres partnere. Deres tjenester er derfor helt gratis!

For å kunne søke om et lån til refinansiering igjennom AxoFinans, må du være minst 23 år, ha fast inntekt og må ikke ha registrert inkassosaker. Tilfredsstiller du disse kriteriene, har du større sjanser for at søknaden din vil bli godkjent. Hvorfor skal du søke igjennom AxoFinans? AxoFinans finner det beste lånetilbudet til deg etter å ha undersøkt saken hos flere banker. Kan si at de som et slags Trivago, men bare for finansielle produkter. Skjønner? I tillegg får du svar inne kort til og personlig utmerket kundeservice som alltid gjør et slik prosess lettere. Fordelene med å søke om lån til refinansiering gjennom AxoFinans er at søknaden din blir sendt til flere banker samtidig, noe som sparer deg tid. Bankene som AxoFinans samarbeider med er over hele Norge, Norden og Europa. Alle bankene har både lang og erfaring med å tilby lån til refinansiering, noe som gjør at du er alltid i gode og trygge hender. I tillegg, er tjenesten AxoFinans tilbyr gratis for deg som forbruker og lånetilbudet du mottar er helt uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Ønsker du å finne ut mer, kan du ta en kikk her

Priseksempel: Nominell rente fra 7,9% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 13,2%, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, Totalt: 262573 

1 Comment

  • Eli militaru
    2018-12-30 at 9:58 PM

    Godt å vite!

Leave a Reply